sâmbătă, 17 ianuarie 2015

White dog online gratis

By Amourdejour  |  11:46 No comments

Film controversat si nedistribuit pe intreg teritoriul Statelor Unite din cauza aspectelor rasiale, dar care in Europa a fost considerat o capodopera. 

Este vorba despre un caine alb, ratacind fara stapan pe strazi, care este accidentat din greseala de frumoasa actrita Julie Sawyer, iesita la plimbare cu masina. Ea duce animalul la veterinar si apoi il ia acasa, devenindu-i cel mai bun prieten. Iata insa ca, intr-o noapte, un hot patrunde in apartament si este atacat cu salbaticie de caine. Julie afla astfel ca animalul a fost special dresat sa ucida oameni de culoare si, ingrozita, il duce la un centru de dresaj, chiar unui profesionist negru, pe nume Keys, care sa-l deprogrameze. 

Keys incepe munca de reeducare a cainelui, cu multa dragoste si rabdare, incercand sa-l dezvete de agresivitate. Animalul insa fuge in oras, fara sa se stie cu certitudine daca va mai ataca negrii. Intre timp, Julie ii cauta stapanul...



Author: Amourdejour

Hello, I am Author, decode to know more: In commodo magna nisl, ac porta turpis blandit quis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In commodo magna nisl, ac porta turpis blandit quis. Lorem ipsum dolor sit amet.

0 comentarii:

E-mail Newsletter

Sign up now to receive breaking news and to hear what's new with us.

Recent Articles

TOP