marți, 2 septembrie 2014

America's Sweethearts (2001) Rasfatatii Americii, film online gratis subtitrat in romana

By Amourdejour  |  06:48 No comments

America's Sweethearts (2001) Rasfatatii Americii, Online gratis subtitrat in limba romana, DVDrip.
 
Kiki Harrison (JULIA ROBERTS), este asistenta devotatã a frumoasei vedete narcisiste Gwen Harrison (CATHERINE ZETA-JONES). De asemenea ea este si sora lui Gwen. Viata alãturi de sora sa nu a fost niciodatã usoarã pentru încãpãtânata si timida Kiki. Acum însã, este pe cale de a deveni si mai grea din momentul în care acceptã sã îi ajute pe Gwen si pe sotul ei de care se despãrtise, Eddie Thomas (JOHN CUSACK), sã se întâlneascã pentru o ultimã aparitie în public cu scopul de a promova ultimul lor film. Agentul de presã veteran Lee Phillips (BILLY CRYSTAL), aflat pe punctul de a fi înlocuit de mai tânãrul sãu protejat, este desemnat sã organizeze acest eveniment mult asteptat. Cu Kiki pe post de armã secretã, Lee poate face acest weekend sã treacã fãrã nici o problemã.

La prima vedere ar pãrea cã cea mai mare provocare a lui Lee si Kiki este sã mentinã pacea între Gwen si Eddie si sã le pãstreze imaginea publicã intactã. Însã curând Kiki descoperã o preocupare în plus în momentul în care prietenia ei de lungã duratã cu Eddie începe în mod surprinzãtor sã ia o turnurã romanticã.
 
Caseta tehnica:
  ● Aparitie: 2001
● Regia: Joe Roth
● Gen: Comedie | Dragoste |
● Durata: 102 min.
● Nota IMDB: 5,7
● Vedete: Julia Roberts, John Cusack, Billy Crystal, Catherine Zeta-Jones, Larry King,

10 | Calitate film: nota 10. Filmul are o calitate audio/video originala, fiind o copie a unui DVD.

 
Servere disponibile pentru vizionare online:
 
 
SERVER 1:
   
SERVER 2:
 
 
SERVER 3:
 

Author: Amourdejour

Hello, I am Author, decode to know more: In commodo magna nisl, ac porta turpis blandit quis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In commodo magna nisl, ac porta turpis blandit quis. Lorem ipsum dolor sit amet.

0 comentarii:

E-mail Newsletter

Sign up now to receive breaking news and to hear what's new with us.

Recent Articles

TOP