duminică, 24 august 2014

Messengers 2: The Scarecrow (2009) online subtitrat

By Amourdejour  |  21:10 No comments

Messengers 2: The Scarecrow 2009 Film online subtitrat gratis.

Messengers 2: The Scarecrow Online subtitrat in romana. .

 
Scurta descriere:
  O familie se muta intr-o ferma cu plantatie de porumb. Cand John Rollins observa ca nu poate sa culeaga recolta pentru ca ciorile au mancat porumbul, hotaraste sa puna sperietoarea de ciori pe care a gasit-o in hambar, pentru ca ferma ii va fi luata daca nu plateste banii pe care ii datoreaza. Acesta nu stie ca sperietoarea de ciori are o forta malefica care poate sa-i distruga pe cei care ii stau in cale. Curand John pune pe primul loc pamantul lasand la o parte familia. Mai tarziu acesta isi da seama de putere a supranaturala a acelei sperietori si incearca sa isi apere familia. Dar asta poate fi prea tarziu!... Un film realizat de Martin Barnewitz.  
Caseta tehnica:
  ● Aparitie: 2009 ● Regia: Martin Barnewitz ● Gen: Horror ● Durata: 94 min. ● Nota IMDB: 4,8 ● Vedete: Norman Reedus, Heather Stephens, Claire Holt
10 | Calitate film: nota 10. Filmul are o calitate audio/video originala, fiind o copie a unui DVD.

 
Servere disponibile pentru vizionare online:
 
 
SERVER 1:
   
SERVER 2:
 

Author: Amourdejour

Hello, I am Author, decode to know more: In commodo magna nisl, ac porta turpis blandit quis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In commodo magna nisl, ac porta turpis blandit quis. Lorem ipsum dolor sit amet.

0 comentarii:

E-mail Newsletter

Sign up now to receive breaking news and to hear what's new with us.

Recent Articles

TOP